Siemkensheuvel

Unit Siemkensheuvel is een MultiFunctioneel Centrum (MFC) dat zorg en begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of met een autismespectrumstoornis of een gedrags- of emotionele stoornis. 

Er zijn verschillende opvangvormen:  

Verblijf: deze opvangvorm is er voor jongens en meisjes met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis of een gedrags- of emotionele stoornis die (tijdelijk)nood hebben aan een vervangende woon- en leefsituatie. Overdag gaan deze kinderen en jongeren naar school.
  
Schoolaanvullende dagopvang:
deze opvangvorm is er voor jongens en meisjes met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis of een gedrags- of emotionele stoornis die thuis wonen, maar die buiten de schooluren nood hebben aan extra begeleiding. Overdag gaan ze naar school.

Schoolvervangende dagopvang (De Schommel): deze opvangvorm is er voor jongens en meisjes met een ernstige meervoudige beperking. Omwille van de ernst van hun beperking kunnen zij niet naar school gaan en verblijven zij overdag  in één van de vier leefgroepen van de Schommel.

Mobiel ambulante begeleiding: 
De mobiele en ambulante begeleiding focust zich op een intensieve gezinsbegeleiding. Deze begeleiding is er voor jongens en meisjes met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis of een gedrags- of emotionele stoornis én hun gezin.


 

Andere items

De Kade Open Kans Het Roer

Capucienenstraat 23 - 3680 Maaseik
info@covida.be
T +32 89 30 15 00
F +32 89 30 15 01

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x