Projecten

Projecten

Onze bewoners met een verstandelijke beperking leven in leefgroepen.  De Kade organiseert maandelijks vrijetijdsactiviteiten voor onze bewoners waarop ze individueel kunnen inschrijven.
Dus los van hun eigen leefgroep.
   Deze activiteiten zijn knutsel- en kookactiviteiten, grote en kleinere uitstapjes,… . Je gift zal worden gebruikt om knutsel- en kookmateriaal aan te kopen!

De Kade biedt vele soorten van dagondersteuning aan voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Specifiek voor gasten  die slechts nood hebben aan een beperkte ondersteuning is er ‘De Activi-tijd’. Zij verzorgen dagondersteuning gedurende 3 à 4 halve dagen voor volwassenen die  nog  thuis wonen.
Je gift zal gebruikt worden om  een grote uitstap te doen naar een pretpark en/of een flatscreen-TV voor hun dagbestedingslokaal aan te kopen.
 

 In dagcentrum De Graaf wordt er regelmatig gedanst, gefeest of muziek gemaakt bij allerhande activiteiten.
Je gift zal worden gebruikt voor de aankoop van een actieve luidspreker die de feeststemming aanzienlijk verhoogt!

Het tuinstel van leefgroep Ter Lee is aan vervanging toe.
Je gift wordt gebruikt voor de aankoop van  nieuwe tuinstoelen en een tuintafel. In de zomer van 2018 zullen de bewoners van Ter Lee  weer 
op een comfortabele manier van de zon kunnen genieten in hun tuin.

Dagcentrum De Graaf maakt maandelijks een radioprogramma. Dit kan worden beluisterd door alle bewoners van De Kade.  Je gift wordt gebruikt voor de aankoop van een laptop en een beamer, die gebruikt wordt bij het mixen.

Spelen en bewegen is goed voor iedereen. Als je ouder wordt is het niet zo gemakkelijk om in beweging te blijven. Met de interactieve ‘Tovertafel’ willen we samenspelen bevorderen !  Je gift wordt gebruikt voor de aankoop van de Tovertafel, die inzetbaar is in  verschillende groepen en dagcentra.

   Doe een gift

Capucienenstraat 23 - 3680 Maaseik
dienstencentrum@terengelen.be
T +32 89 30 15 00
F +32 89 30 15 01

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x